Spring til indhold

Registrer dig på ambassaden

Når du rejser til Bangladesh, så er der vigtigt, at du registrerer dig på Den danske Ambassade, så vi kan komme i kontakt med dig, såfremt det er nødvendigt.

Når du ankommer til Bangladesh kan du og evt. familie/rejsefæller registrere jer på danskerlisten, mens du/I opholder jer i landet. Ambassaden anvender de modtagne oplysninger i eventuelle krisesituationer. Det tilrådes, at alle danskere bosat i Bangladesh tilmeldes danskerlisten.

I en nødsituation vil Den danske Ambassade i Dhaka bistå finske og islandske borgere såvel som danske statsborgere i Bangladesh.

Længere ophold

Danske statsborgere, der er på kortere besøg eller bor i Bangladesh i længere perioder, opfordres til at registrere sig selv og deres ledsagende familiemedlemmer hos Den danske Ambassade ved at bruge formularen nedenfor.

Registrer dig på danskerlisten her 

Sletning af registrering på danskerlisten

Det indskærpes over for alle, der er optaget på listen, løbende at revidere oplysningerne og framelde sig listen ved flytning fra Bangladesh. Du kan finde en guide til at framelde dig listen ved at trykke på linket her.